Referenser

Vad säger kunderna?

 • ICA MAXI Jönköping
  En föreläsning som fick en grupp på 30 personer att tänka till, skratta, rysa och fundera. En underhållande men samtidigt mycket lärorik föreläsning som varmt kan rekommenderas till alla som vill utveckla sig själva eller sin arbetsgrupp oavsett ålder!
  Hur tror du dina anställda kan dra nytta utav Drazens föreläsning?
  – Framförallt att alltid utgå ifrån sig själva. Att lära sig hur ens handlingar påverkar vår omgivning och hur stor inverkan vi egentligen har på varandra.

  Suzana R, Försäljningschef kassa ICA MAXI

 • Kunskapsskolan Jönköping

  kunskapsskolan-ny

  En väldigt motiverande och inspirerande talare som lämnar ett sådant intryck att tonåringar inte vill lämna lektionssalen efter hans föreläsning. Oerhört imponerande!

  Lejla S, lärare, Kunskapsskolan Jönköping

 • Norråsaskolan, Nässjö Kommun

  Jag har vid ett flertal tillfällen lyssnat till Drazen när han besökt vår 7-9 skola. Drazen är en kille som verkligen kan nå in till unga killar och inspirera dem att ta tag i sitt liv. Han förmedlar hopp och livsmod till sina åhörare om att en förändring alltid är möjlig. Hans föredrag har varit mycket inspirerande och fängslande och samtliga elever har gett honom total uppmärksamhet och i efterhand hänvisat till hans föreläsning. Jag ser att man kan använda Drazens insatser inom många områden i skolan som ex. trygghetsfrågor, integrationsarbete och studiemotivation.

  Eivor G, skolkurator
  Norråsaskolan, Nässjö

 • Undergroundprogrammen, Jönköpings Kommun

  Jag lyssnade till ett föredrag som Drazen höll för ungdomar från vår fritidsgård. Han har en otrolig förmåga att knyta an till ungdomarna genom att våga ta upp svåra ämnen, bjuda rikligt på sig själv och förmedla stort hopp och mycket inspiration. Han kommer att betyda mycket för många.

  Peter M, Ansvarig för Undergroundprogrammen i Jönköping, fd speciallärare

 • Jobready i samarbete med Transfer.nu

   Drazen besökte oss och våra elever vid ett av våra grupptillfällen, HAK – hälsa, arbetsliv och kultur. Syftet var att ge eleverna en uppfattning av hur det kan vara att starta eget företag och vara entreprenör. Vi upplever att Drazen lyckades med att fånga våra elevers intresse och nyfikenhet och han fick dem att reflektera över sitt eget ansvar, om tron på sig själva och att inte ge upp. Det betydde mycket för våra elever att träffa Drazen och vi tror att han bidrog till att utveckla våra elevers tro på sin egen förmåga och att de har möjlighet att påverka sin egen framtid.

  Tilda Kinell & Julia Matsson, Jobready Utbildningsförvaltningen

Senaste blogginlägg:

"Logic will take you from a to b but imagination will take you everywhere" Albert Einstein