Om DC Inspire

OM:

DC Inspire är ett företag som lyfter människor, får människor att inse att saker och ting är möjligt. Vi lever i en värld där allt för många begränsar sig själva i vad som är möjligt. Det kan handla om arbete, träning, eller skola. Detta vill jag påverka och förändra via DC Inspire, genom att vara ute och föreläsa, skriva här på denna sida samt fler roliga aktiviteter.

Mitt namn är Drazen David, Crnoja, är 30 år och driver till vardags två bolag. Det ena är  Omnes Media AB, (Mediabyrå & DC Inspire) och det andra är Zlatanera Cup (Zlatanera AB).
Utbildad maskiningenjör men insåg ganska snabbt att hjärtat klappade för annat. Fotbollen har varit med mig hela livet fram tills min skada (ryggen) satte stop för någon framtid inom fotbollen.

På senare år har jag blivit slagen av vilket samhälle vi bor i, fantastiskt på alla sätt när det kommer till infrastruktur, sjukvård och möjligheter. När det dock kommer till hur vi tänker och vilket ”Mindset” vi har, är det ofta ingen trevlig syn. Detta vill jag vara med och påverka. Hjälpa människor att kunna utvecklas och ta nästa steg via olika verktyg. Bland annat bygga upp ungdomar [Sveriges framtid] till att få dem att inse att de är kapabla till allt.

5O4A7520-1024x683

Omnes Media AB

Vi hjälper små & medelstora företag med digital synlighet. Allt från mediaplanering till färdigställd hemsidan.

Zlatanera Cup 

Zlatanera Cup är ett unikt tillfälle där hela samhället möts och spelar fotboll. Nyanlända, svenska ungdomar, politiker, polis, näringsliv, studenter med flera. Vi skapar en mötesplats byggd på glädje och involvering, där vi blandar mångfald, idrott och kultur.


"Logic will take you from a to b but imagination will take you everywhere" Albert Einstein