Hitta motivation

Ibland kan det vara svårt att hitta motivation till saker och ting. En stor missuppfattning bland människor är att motivation är något som bara kommer.  Visst, ibland kan det “bara” komma, men allt som oftast måste du själv hitta motivationen. Det kan vara via en bok, videoklipp, utbildning eller träning. Eftersom vi människor är så olika(tack gud för det) så hittar vi också motivation på olika vis. För egen del hittar jag mycket motivation i böcker, dels självbiografier (ex om Richard Branson, Steve Jobs) eller i andra böcker. Det kan vara självhjälpsböcker så som Ledaren utan titel– Robin Sharma, eller böcker som förmedlar någon form utav ny kunskap. Då hjärnan är en muskel och behöver träning likt dina benmuskler så är det viktigt för egen del att just träna den regelbundet.

Personligen driver jag en grupp på Facebook som förmedlar dagliga tips, där du får kunskap, motivation och förhoppningsvis inspiration. Gå med i gruppen, klicka här.

Zig Ziglar har ett citat som är grymt vad gäller motivation.

Hitta motivation

Ett klipp som fick mig att bli berörd och motiverad var detta. Det är klipp med Eric Thomas, som setts av miljontals. Han är passionerad som talare vilket är härligt att se. Nedan kan du hitta en mixtape han gjort med olika spår som är mellan 3-5 minuter. Passar bra på gym, påväg till jobb/skola och på en skön PW.

Har du några tips på bra böcker eller videos?

/Drazen

max

http://etinspires.com/media/mixtape/

 

 

0 Kommentarer

Comments are closed

"Logic will take you from a to b but imagination will take you everywhere" Albert Einstein